Nyd kaffe og kage fra Café Nabo

Vi har alt godt, hvad hjertet begærer
Print Weekly Menu

Menu – Uge 16

Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.

HUB1 – Kays
11:30-13:30

Mandag

Bolognese, pasta penne, tomatpesto og grana

Vegetar

Veggie-bolo, pasta penne, tomatpesto og grana

Salat

”Caprese”

Italiensk Broccoli salat

Tirsdag

Flæskesteg, rødkål, kartofler, sovs og sylt

Vegetar

Vegetarisk ”flæskesteg” rødkål, kartofler, sovs og sylt

Salat

Råkost, m æbler og appelsin

Grønkål, hasselnød, honning 

Onsdag

Saag Paneer m papadums og raita

Salat

Agurke/mynte salat

Indisk kikærtesalat

Torsdag

Okse tagine, masser af grønt og bulgur

Vegetar

Vegetarisk ”tagine” grønt og bulgur

Salat

Tabouleh

Bagt græskar og ”varme krydderier”

Fredags pop up i Kays Verdenskøkken 

Homebound:

Brændende Kærlighed

Globetrotter:

Stegte nudler, sticky kødboller grøntsager

HUB2
11:00-14:00

Mandag

Stor, ristet oste- og baconpølse med cremet kartoffelsalat toppet med ærteskud.

Hertil grov sennep og ketchup (Vi har også halal pølse)

Vegetar

Falafelbøf med cremet kartoffelsalat toppet med ærteskud. Hertil grov sennep og ketchup

Tirsdag

Kalkun og kylling tetrazzini – Amerikanske gratineret pasta ret

med kalkun/kylling og grøntsager i cremet sauce

Vegetar

Oumph tetrazzini – Amerikanske gratineret pasta ret

med grøntsager i cremet sauce 

Onsdag

Grøntsags biryani toppet med ristede cashews. Hertil mynte og agurk raita og chili sauce

Torsdag

Ovnbagt kylling med brændt peberfrugtsauce og grov rodfrugtmos, toppet med persille

Vegetar

Ovnbagte blomkål med brændt peberfrugtsauce og grov rodfrugtmos, toppet med persille

Fredag

Mango slaw okse burger med teriayaki, hertil ristede kartofler og chili mayonnaise

Vegetar

Mango slaw portobello burger med teriyaki, hertil roasted potatoes og chili mayonnaise

HUB3
11:00-14:00

Mandag:

Pad krapow – stegt svinekød med thai-basilikum, bønnespire, forårsløg og jasmin ris

Vegetar:

Pad krapow – stegt plantefars med thai basilikum, bønnespire, forårsløg, og jasmin ris

Tirsdag:

Ungarsk gullasch med urtemos toppet med persille

Vegetar:

Vegetarisk gullasch med urtemos toppet med persille

Onsdag:

Græskarsuppe med ristede kerner og creme fraiche

Torsdag:

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Vegetar:

Vegetarbøf med grøntsagsstuvning og kartofler

Fredag:

Pulled beef burger med kålsalat, syltet rødløg og stegte kartofler

Vegetar:

Vegetar burger med kålsalat, syltet rødløg og stegte kartofler