Menu – Uge 19
Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.
HUB1 – Kays
11:00-13:30
Mandag
Kylling danoise med kartofler, brun sauce og syltet rabarber
Vegetar
Vegetar kylling danoise med kartofler, brun sauce og syltet rabarber
Tirsdag
Let røget mørbrad af gris med ristet trøffel pommes de tern og rødbede/lakrids pure
Vegetar
Slow cooked selleri med ristet trøffel pommes de tern og rødbede/lakrids pure
Onsdag
Dahl med basmati ris og naanbrød
Torsdag
Harissa kalkun med couscous salat og lun løg / tomat relish
Vegetar
Harissa tofu med couscous salat og lun løg / tomat relish
Fredag
Wrap med pulled beef
Vegetar
Wrap med falafel
tHUB1 – Kays Verdenskøkken
11:00-13:30
GLOBETROTTER MENU
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag
Kylling thai red karry med ris, grøntsager, ristet kokos og sprød topping
Onsdag
Kylling thai red karry med ris, grøntsager, ristet kokos og sprød topping
HOMEBOUND MENU
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag
Tærte med skinke, porre, spinat og ristet kål
Onsdag
Asparges og spinat på rösti med smilende æg og urter
SPROUT MENU
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag
Dagens måltidssalat med valgfrit kød, fisk eller vegansk protein samt topping og dressing.
Onsdag
Dagens måltidssalat med vegansk protein samt topping og dressing.
HUB2
11:00-14:00
Mandag
Frikadelle med kold kartoffelsalat. Hertil syltede drueagurker og engelsksauce a part.
Vegetar: Bagt selleri med kold kartoffelsalat. Hertil syltede drueagurker og engelsksauce a part.
Tirsdag
Asiatisk wok med oksekød, nudler og grøntsager toppet med forårsløg og ristet sesam. Hertil chilisauce og lime.
Vegetar: Asiatisk wok med ærteprotein, nudler og grøntsager toppet med forårsløg og ristet sesam. Hertil chilisauce og lime.
Onsdag
Kartoffel/porre suppe toppet med purløg og grøn olie. Hertil røgede croutons.
Onsdagsdessert: Citronfromage.
Torsdag
Kyllingelår med cremet sauce på karamelliserede løg og svampe. Hertil ris toppet med persille.
Vegetar: Bagte auberginer med cremet sauce på karamelliserede løg og svampe. Hertil ris toppet med persille.
Fredag
Pulled pork burger med bagekartoffel. Hertil BBQ-sauce og pisket kryddersmør.
Vegetar: Pulled portobello burger med bagekartoffel. Hertil BBQ-sauce og pisket kryddersmør.
HUB3
11:00-14:00
MANDAG:
Grøn thai karry med kylling, pak choy, courgetter, sukkerærter, forårsløg, grøn chili, koriander, thai basilikum og jasmin ris
Vegetar:
Vegetarisk grøn thai karry med pak choy, courgetter, sukkerærter, forårsløg, grøn chili, koriander, thai basilikum og jasmin ris
TIRSDAG:
Strandkrabbe bisque med dampet hvidfisk, kartofler og ramsløg olie
Vegetar:
Ærtesuppe med creme fraiche, sprødt brød og ramsløg
ONSDAG:
Miso bagt aubergine med asiatisk syltet grønt og sushi ris
Dagens kage: Rabarbercrumble med creme fraiche 38%
TORSDAG:
Braiseret oksespidsbryst med peberrodssauce, nye kartofler og forårsgrønt
Vegetar:
Smørbagte porre med sprødt brød, peberrodssauce, nye kartofler og forårsgrønt
FREDAG:
Bao med Char sui gris, asiatisk sylt og hoisin sauce
Vegetar:
Bao med Char sui tofu, asiatisk sylt og hoisin sauce