Menu – Uge 16
Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.
HUB1 – Kays
11:30-13:30
Mandag
Bolognese, pasta penne, tomatpesto og grana
Vegetar
Veggie-bolo, pasta penne, tomatpesto og grana
Salat
”Caprese”
Italiensk Broccoli salat
Tirsdag
Flæskesteg, rødkål, kartofler, sovs og sylt
Vegetar
Vegetarisk ”flæskesteg” rødkål, kartofler, sovs og sylt
Salat
Råkost, m æbler og appelsin
Grønkål, hasselnød, honning
Onsdag
Saag Paneer m papadums og raita
Salat
Agurke/mynte salat
Indisk kikærtesalat
Torsdag
Okse tagine, masser af grønt og bulgur
Vegetar
Vegetarisk ”tagine” grønt og bulgur
Salat
Tabouleh
Bagt græskar og ”varme krydderier”
Fredags pop up i Kays Verdenskøkken
Homebound:
Brændende Kærlighed
Globetrotter:
Stegte nudler, sticky kødboller grøntsager
HUB2
11:00-14:00
Mandag
Stor, ristet oste- og baconpølse med cremet kartoffelsalat toppet med ærteskud.
Hertil grov sennep og ketchup (Vi har også halal pølse)
Vegetar
Falafelbøf med cremet kartoffelsalat toppet med ærteskud. Hertil grov sennep og ketchup
Tirsdag
Kalkun og kylling tetrazzini – Amerikanske gratineret pasta ret
med kalkun/kylling og grøntsager i cremet sauce
Vegetar
Oumph tetrazzini – Amerikanske gratineret pasta ret
med grøntsager i cremet sauce
Onsdag
Grøntsags biryani toppet med ristede cashews. Hertil mynte og agurk raita og chili sauce
Torsdag
Ovnbagt kylling med brændt peberfrugtsauce og grov rodfrugtmos, toppet med persille
Vegetar
Ovnbagte blomkål med brændt peberfrugtsauce og grov rodfrugtmos, toppet med persille
Fredag
Mango slaw okse burger med teriayaki, hertil ristede kartofler og chili mayonnaise
Vegetar
Mango slaw portobello burger med teriyaki, hertil roasted potatoes og chili mayonnaise
HUB3
11:00-14:00
Mandag:
Pad krapow – stegt svinekød med thai-basilikum, bønnespire, forårsløg og jasmin ris
Vegetar:
Pad krapow – stegt plantefars med thai basilikum, bønnespire, forårsløg, og jasmin ris
Tirsdag:
Ungarsk gullasch med urtemos toppet med persille
Vegetar:
Vegetarisk gullasch med urtemos toppet med persille
Onsdag:
Græskarsuppe med ristede kerner og creme fraiche
Torsdag:
Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler
Vegetar:
Vegetarbøf med grøntsagsstuvning og kartofler
Fredag:
Pulled beef burger med kålsalat, syltet rødløg og stegte kartofler
Vegetar:
Vegetar burger med kålsalat, syltet rødløg og stegte kartofler