Nyd kaffe og kage fra Café Nabo

Vi har alt godt, hvad hjertet begærer
Print Menu

Menu – Uge 19

 

Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.

HUB1 – Kays
11:00-13:30

Mandag

Kylling danoise med kartofler, brun sauce og syltet rabarber

Vegetar

Vegetar kylling danoise med kartofler, brun sauce og syltet rabarber

Tirsdag

Let røget mørbrad af gris med ristet trøffel pommes de tern og rødbede/lakrids pure

Vegetar

Slow cooked selleri med ristet trøffel pommes de tern og rødbede/lakrids pure

Onsdag

Dahl med basmati ris og naanbrød

Torsdag

Harissa kalkun med couscous salat og lun løg / tomat relish

Vegetar

Harissa tofu med couscous salat og lun løg / tomat relish

Fredag

Wrap med pulled beef

Vegetar

Wrap med falafel

tHUB1 – Kays Verdenskøkken
11:00-13:30

GLOBETROTTER MENU

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Kylling thai red karry med ris, grøntsager, ristet kokos og sprød topping

Onsdag

Kylling thai red karry med ris, grøntsager, ristet kokos og sprød topping

HOMEBOUND MENU

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Tærte med skinke, porre, spinat og ristet kål

Onsdag

Asparges og spinat på rösti med smilende æg og urter

SPROUT MENU

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Dagens måltidssalat med valgfrit kød, fisk eller vegansk protein samt topping og dressing.

Onsdag

Dagens måltidssalat med vegansk protein samt topping og dressing.

HUB2
11:00-14:00

Mandag
Frikadelle med kold kartoffelsalat. Hertil syltede drueagurker og engelsksauce a part.
Vegetar: Bagt selleri med kold kartoffelsalat. Hertil syltede drueagurker og engelsksauce a part.

Tirsdag
Asiatisk wok med oksekød, nudler og grøntsager toppet med forårsløg og ristet sesam. Hertil chilisauce og lime.
Vegetar: Asiatisk wok med ærteprotein, nudler og grøntsager toppet med forårsløg og ristet sesam. Hertil chilisauce og lime.

Onsdag
Kartoffel/porre suppe toppet med purløg og grøn olie. Hertil røgede croutons.
Onsdagsdessert: Citronfromage.

Torsdag
Kyllingelår med cremet sauce på karamelliserede løg og svampe. Hertil ris toppet med persille.
Vegetar: Bagte auberginer med cremet sauce på karamelliserede løg og svampe. Hertil ris toppet med persille.

Fredag
Pulled pork burger med bagekartoffel. Hertil BBQ-sauce og pisket kryddersmør.
Vegetar: Pulled portobello burger med bagekartoffel. Hertil BBQ-sauce og pisket kryddersmør.

HUB3
11:00-14:00

MANDAG:

Grøn thai karry med kylling, pak choy, courgetter, sukkerærter, forårsløg, grøn chili, koriander, thai basilikum og jasmin ris

Vegetar:

Vegetarisk grøn thai karry med pak choy, courgetter, sukkerærter, forårsløg, grøn chili, koriander, thai basilikum og jasmin ris

TIRSDAG:

Strandkrabbe bisque med dampet hvidfisk, kartofler og ramsløg olie

Vegetar:

Ærtesuppe med creme fraiche, sprødt brød og ramsløg 

ONSDAG:

Miso bagt aubergine med asiatisk syltet grønt og sushi ris

Dagens kage: Rabarbercrumble med creme fraiche 38% 

TORSDAG:

Braiseret oksespidsbryst med peberrodssauce, nye kartofler og forårsgrønt

Vegetar:

Smørbagte porre med sprødt brød, peberrodssauce, nye kartofler og forårsgrønt

FREDAG:

Bao med Char sui gris, asiatisk sylt og hoisin sauce

Vegetar:

Bao med Char sui tofu, asiatisk sylt og hoisin sauce