Nyd kaffe og kage fra Café Nabo

Vi har alt godt, hvad hjertet begærer
Print Menu

Menu – Uge 50

 

Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.

HUB1 – Kays
11:30-13:30

Mandag

Spaghetti m. italienske kødboller, pesto, frisk revet grana padano og rucola                 

Vegetar

Spaghetti m. vegetariske kødboller, pesto, frisk revet grana padano og rucola

Tirsdag

Mørbrad ala creme på sprød brioche m. bløde løg, sprød bacon og frisk kålsalat

Vegetar

Svampe ala creme på sprød brioche m. bløde løg, sprød bacon og frisk kålsalat

Onsdag

Indisk inspireret linse karry, m. blomkål, kokosmælk og sødekartofler

hertil krydret pakora og raita

Torsdag

Kylling adobo m. pak choi, sesam og broccoli, hertil jasmin ris med bønnespirer og koriander

Vegetar

Tofu adobo m. pak choi, sesam og broccoli hertil jasmin ris med bønnespirer og koriander 

Fredag

Stjerneskud m friteret rødspætte, slikasparges, tomat, grønne asparges, rejer og klassisk thousand island dressing serveret på hvidt formbrød

Vegetar

”Stjerneskud” m friteret selleri, slikasparges, tomat, grønne asparges, rejer og klassisk thousand island dressing

HUB1 – Kays Verdenskøkken
11:30-13:30

SPROUT MENU

Marokkansk tomatiseret bulgur salat m. syltet kål, tørrede abrikoser, mynte og kylling vendt i ras el hanout og sambal olek hertil en saltet yoghurt dressing

Salade nicoise m. grønne bønner, kartofler, tomater, æg, tun og sennepsvinaigrette

GLOBETROTTER MENU

Mexican burrito, med grillet kylling, sorte bønner, gule ris, kål salat, avocado creme og pico de gallo

Vegetar

Mexican burrito, med stegte svampe, bønner, gule ris, kål salat, avocado creme og pico de gallo

ONSDAG I GLOBETROTTER (VEGETAR)

Peking suppe m. smilende æg, nudler, shitake og pak choi

HOMEBOUND MENU

Boeuf Bourguignon med rodfrugtkompot og frisk persille

Vegetar

Vegetarisk ”Boeuf Bourguignon” med store lima bønner, langtidsbagte rodfrugter, kartoffelkompot og frisk persille

ONSDAG I HOMEBOUND (VEGETAR)

Vegetariske tarteletter m grønkål, gulerødder, selleri, ærter, hvide bønner toppet med purløg og karse

 

HUB2
11:00-14:00

Mandag

Karbonade med stuvede grøntsager, kartofler og toppet med persille

Vegetar

Knoldselleribøf med stuvede grøntsager, kartofler og toppet med persille 

Tirsdag

Kylling i thai rød karry, serveret over nudler og toppet med jordnødder. Hertil chilisauce, citron og koriander a part

Vegetar

Ærteprotein i thai rød karry, serveret over nudler og toppet med jordnødder. Hertil chilisauce, citron og koriander a part

Onsdag

Græskar perlebyg”otto” med persillesalsa og toppet med ristede græskarkerner. Hertil syltet hokkaido a part

Caribisk Julekrydret Banan-Romkage 

Torsdag

Okse cuvette med ristet bagekartoffel og grillet peberfrugt ratatouille. Hertil creme fraiche a part

Vegetar

Bagte portobello med ristet bagekartoffel og grillet peberfrugt ratatouille. Hertil creme fraiche a part

Fredag

Pizza med mascarpone, skinke og pesto, serveret med italiensk salat og balsamico glaze. Hertil chilisauce a part

Vegetar

Pizza med mascarpone, jackfruit og pesto, serveret med italiensk salat og balsamico glaze. Hertil chilisauce a part

HUB3
11:00-14:00

MANDAG:

Fajita med kylling, frisk kålsalat, salsa og creme fraiche dressing

Vegetar:

Fajita med stegte kikærter, frisk kålsalat, salsa og creme fraiche dressing

TIRSDAG:

Beouf bourguignon med kartoffelmos og urtesalat

Vegetar:

Svampe bourguignon med kartoffelmos og urtesalat 

ONSDAG:

Cremet pasta verde med spinat, stegte svampe og krydderurter

Dagens kage: Banankage 

TORSDAG:

Glaseret skinke med stuvet grønlangkål, kogte kartofler, grov sennep og syltede rødbeder

Vegetar:

Glaseret knoldselleri med stuvet grønlangkål, kogte kartofler, grov sennep og syltede rødbeder 

FREDAG:

Cheese burgers og pommes frites

Vegetar:

Veggie cheese burgers og pommes frites