Menu – Uge 50
Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.
HUB1 – Kays
11:30-13:30
Mandag
Spaghetti m. italienske kødboller, pesto, frisk revet grana padano og rucola
Vegetar
Spaghetti m. vegetariske kødboller, pesto, frisk revet grana padano og rucola
Tirsdag
Mørbrad ala creme på sprød brioche m. bløde løg, sprød bacon og frisk kålsalat
Vegetar
Svampe ala creme på sprød brioche m. bløde løg, sprød bacon og frisk kålsalat
Onsdag
Indisk inspireret linse karry, m. blomkål, kokosmælk og sødekartofler
hertil krydret pakora og raita
Torsdag
Kylling adobo m. pak choi, sesam og broccoli, hertil jasmin ris med bønnespirer og koriander
Vegetar
Tofu adobo m. pak choi, sesam og broccoli hertil jasmin ris med bønnespirer og koriander
Fredag
Stjerneskud m friteret rødspætte, slikasparges, tomat, grønne asparges, rejer og klassisk thousand island dressing serveret på hvidt formbrød
Vegetar
”Stjerneskud” m friteret selleri, slikasparges, tomat, grønne asparges, rejer og klassisk thousand island dressing
HUB1 – Kays Verdenskøkken
11:30-13:30
SPROUT MENU
Marokkansk tomatiseret bulgur salat m. syltet kål, tørrede abrikoser, mynte og kylling vendt i ras el hanout og sambal olek hertil en saltet yoghurt dressing
Salade nicoise m. grønne bønner, kartofler, tomater, æg, tun og sennepsvinaigrette
GLOBETROTTER MENU
Mexican burrito, med grillet kylling, sorte bønner, gule ris, kål salat, avocado creme og pico de gallo
Vegetar
Mexican burrito, med stegte svampe, bønner, gule ris, kål salat, avocado creme og pico de gallo
ONSDAG I GLOBETROTTER (VEGETAR)
Peking suppe m. smilende æg, nudler, shitake og pak choi
HOMEBOUND MENU
Boeuf Bourguignon med rodfrugtkompot og frisk persille
Vegetar
Vegetarisk ”Boeuf Bourguignon” med store lima bønner, langtidsbagte rodfrugter, kartoffelkompot og frisk persille
ONSDAG I HOMEBOUND (VEGETAR)
Vegetariske tarteletter m grønkål, gulerødder, selleri, ærter, hvide bønner toppet med purløg og karse
HUB2
11:00-14:00
Mandag
Karbonade med stuvede grøntsager, kartofler og toppet med persille
Vegetar
Knoldselleribøf med stuvede grøntsager, kartofler og toppet med persille
Tirsdag
Kylling i thai rød karry, serveret over nudler og toppet med jordnødder. Hertil chilisauce, citron og koriander a part
Vegetar
Ærteprotein i thai rød karry, serveret over nudler og toppet med jordnødder. Hertil chilisauce, citron og koriander a part
Onsdag
Græskar perlebyg”otto” med persillesalsa og toppet med ristede græskarkerner. Hertil syltet hokkaido a part
Caribisk Julekrydret Banan-Romkage
Torsdag
Okse cuvette med ristet bagekartoffel og grillet peberfrugt ratatouille. Hertil creme fraiche a part
Vegetar
Bagte portobello med ristet bagekartoffel og grillet peberfrugt ratatouille. Hertil creme fraiche a part
Fredag
Pizza med mascarpone, skinke og pesto, serveret med italiensk salat og balsamico glaze. Hertil chilisauce a part
Vegetar
Pizza med mascarpone, jackfruit og pesto, serveret med italiensk salat og balsamico glaze. Hertil chilisauce a part
HUB3
11:00-14:00
MANDAG:
Fajita med kylling, frisk kålsalat, salsa og creme fraiche dressing
Vegetar:
Fajita med stegte kikærter, frisk kålsalat, salsa og creme fraiche dressing
TIRSDAG:
Beouf bourguignon med kartoffelmos og urtesalat
Vegetar:
Svampe bourguignon med kartoffelmos og urtesalat
ONSDAG:
Cremet pasta verde med spinat, stegte svampe og krydderurter
Dagens kage: Banankage
TORSDAG:
Glaseret skinke med stuvet grønlangkål, kogte kartofler, grov sennep og syltede rødbeder
Vegetar:
Glaseret knoldselleri med stuvet grønlangkål, kogte kartofler, grov sennep og syltede rødbeder
FREDAG:
Cheese burgers og pommes frites
Vegetar:
Veggie cheese burgers og pommes frites